↑ Return to Research

Knud Yderstraede, associate professor, chief physician

Knud Bonnet Yderstræde, ph.d.
Overlæge ved Endokrinologisk afdeling på Odense Universitetshospital og klinisk koordinerende lektor ved Syddansk Universitet.

Knud Yderstræde har beskæftiget sig med behandling, diagnostik og innovative tiltag i relation til diabetiske senkomplikationer gennem en lang årrække. Fokus har været den diabetiske fod, hvor han bl.a. har deltaget i et stort regionalt projekt omkring telemedicinsk håndtering af diabetiske fodsår samt udviklingen af en særlig 3D teknologi til diagnostik og behandling af diabetiske fodsår. Han har desuden deltaget i udfærdigelsen af en større MTV-rapport omkring behandling af diabetesfoden. Han har bidraget til flere nationale behandlingsvejledninger og senest været formand for det regionale udvalg for etablering af multidisciplinære teams til behandling af diabetiske fodsår. Knud Yderstræde er medlem af Innovationsrådet ved OUH.

Knud Yderstræde har vejledt flere ph.d.-studerende og kandidatspecialestuderende inden for sundhedsvidenskab og er aktuelt vejleder/medvejleder for fire ph.d.-studerende. Han er tilknyttet CIMT i et associate professorship og arbejder aktuelt bl.a. i relation til patient@home med udvikling af flere typer af sensorer til brug for registrering af kliniske variable hos individer med kroniske lidelser.

 

Se kort CV her: CV Knud Yderstræde.

Permanent link to this article: http://old.cimt.dk/research/knud-yderstraede/